15 maart, lerarenstaking....

                                       Wij organiseren een te gekke pony dag!!!

 

Vrijdag 15 maart

- Van 09:00 tot 14:00

- 30 euro per deelnemer

- Inclusief lunch, drinken en iets lekkers

 

- Paardrijden

- Paarden verzorgen

- Spelletjes

- Lunchen

 

Hoe leuk is dat? Geen school. Wel paarden!!!!

Opgeven via whatsapp 06 22 09 87 56 of een email naar legmeermanege@hotmail.com

 

**** Nieuwe beginnersles ****

Zaterdag 24 november 2018 zullen wij beginnen met een nieuwe beginnersles van een half uur. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar! Ben jij 6 jaar of ouder? Wil jij ook graag op paardrijden? Geef je dan gauw op!

Waar? Legmeermanege 

           Noorddammerweg 50 Amstelveen

Wanneer? Zaterdag 24 november om 16:00

Aanwezig graag 20 minuten van te voren. 

Kosten? 12,50 voor een losse les en 105 voor een tienrittenkaart.

Wie weet rijd jij binnenkort je eerste paardrijles op een van onze fantastische paarden of pony's!  

 Dit is Betty. Een 4 jarige tinker merrie. Ze heeft de afgelopen twee weken meegedraaid om te kijken of ze geschikt is voor het werk. En dat is ze. Ze moet nog heel veel leren, maar we hebben er een geweldig lieve, mooie collega bij.

Welkom Betty!Een heel verdrietig bericht, onze lieve Apple is op zijn reis naar de grote groene weides.

Helaas hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van Apple. Heel veel kinderen hebben op hem mogen leren rijden. Het was voor ons een hele dierbare pony.

Zo'n 20 jaar geleden kwam Apple samen met zijn grote vriend Snoopy bij ons op de manege. Ze waren toen net 3 jaar oud.

...

Jaren lang heeft Apple zijn dienst aan ons bewezen. Zelfs zo goed dat er een aantal jaar geleden een lijst gemaakt moest worden, omdat alle meiden op hem wilde rijden en er zelfs ruzie om werd gemaakt.

Tot 3 jaar geleden.. de hoefbevangenheid heeft hem getroffen en het ging de ene dag goed en de andere dag slechter. Hij heeft nog af en toe een beginnerslesje mogen meedraaien totdat het niet meer ging. Apple heeft de laatste twee jaar van zijn leven nog heerlijk op het land mogen genieten.

Wij zijn Apple heel dankbaar voor alles wat hij ons gegeven heeft. Er zijn maar weinig zulk bijzondere pony's als dat hij was.

Lieve Apple, bedankt voor alles. Rust zacht lieverd, tot ooit..

Na de vakantie starten wij met een nieuwe beginnersgroep! Ben jij 7 jaar of ouder en wil jij beginnen met paardrijden? Neem dan even contact op met Doortje. Dit kan door het formulier in te vullen onder het kopje contact of telefonisch op het nummer 06 - 22 09 87 56

 

Hopelijk tot na de zomervakantie!

De foto's van het ponykamp staan op de website onder het kopje foto's- ponykamp 2015. Niet alles staat online. Kijk ook eens op Facebook om de rest van de foto's te  bekijken.

!!! PONYKAMP DAGEN 10 en 11 augustus !!!!

Voor wie ? Voor iedereen tussen de 8 en de 15 jaar.

Wanneer? Twee volle dagen op 10 en 11 augustus.

10 augustus van 10:00 tot 17:00

11 augustus van 10:00 tot 20:00

Kosten?

90 euro voor twee overvolle dagen. Lunch, drinken en lekkers inbegrepen. Ook het avondeten is op de laatste dag inbegrepen.


Heb jij altijd al een eigen pony gewild? Dat kan nu !!! Voor 2 dagen een eigen pony.
Voorkeur van een pony opgeven kan altijd, maar we kunnen natuurlijk niks beloven.


Heb jij zin in twee onvergetelijke ponykampdagen? De hele dag tussen de paarden en pony's? met een overvol programma? Met o.a.  springles, fotoshoot met jouw pony, proefgerichte les, ponyvoetbal toernooi, een dressuur wedstrijd, tally ho wedstrijd en nog meer activiteiten met en zonder pony's? Geef je dan nu gauw op!!!


Opgeven kan via de mail of via de telefoon bij Doortje. 0622098756 of legmeermanege@hotmail.com
Ook wij zitten op facebook. Neem gerust een kijkje. Recente foto's worden hier geplaatst.https://www.facebook.com/profile.php?id=100006135108652


Voor de mooiste sieraden van het haar van uw paard bent u bij Sagapho paardensieraad op het juiste adres. Bezoek gerust de facebookpagina van Sagapho paardensieraad of kom vrijblijvend langs om de sieraden te bekijken. https://www.facebook.com/pages/Paardenhaar-sieraad-Sagapho/567970879917010

Ria's Zadelmakerij bedient de paardensport, controleert en past zadels aan en geeft op onafhankelijke basis advies, tevens het adres voor reparatie en vervaardiging van andere tuiglederen artikelen, zoals bv stoelen en hondenriemen.

www.riaszadelmakerij.nl