In verband met het Corona virus mogen wij geen groepslessen geven in de binnenbak en daardoor kunnen wij helaas geen feestjes aannemen. 

 

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u voor hem
of haar een speciaal partijtje met paarden en pony's? Dan kan!

 

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag. 

 

Eerst krijgen de kinderen een rondleiding over de manege. Het is belangrijk om te weten hoe om te gaan met paarden en hoe je je moet gedragen in en rondom de stallen. Daarna gaan we met zijn alle een cap passen voor het aller leukste onderdeel straks; het paardrijden. 

 

Voordat we gaan paardrijden moet de jarige natuurlijk nog zijn of haar kadotjes uitpakken; dit doen we op een speciale manier! We gaan met zijn alle de kadotjes verstoppen in de stal of in de hooischuur en de jarige mag de kadotjes gaan zoeken.

 

Als alle kadotjes uitgepakt zijn gaat het echte werk beginnen! Voordat we echt kunnen gaan paardrijden is de verzorging van de pony's natuurlijk erg belangrijk; we gaan met zijn alle de pony's poetsen en schoonmaken. Als de pony's mooi glimmen zorgen wij dat ze opgezadelt worden en kunnen we dan eindelijk gaan rijden.. (vaak in twee groepjes i.v.m. de veiligheid. 

 

Als we hebben gereden en de pony's weer netjes en verzorgd op stal staan gaan we met zijn alle naar de kantine waar een zakje chips en limonade op jullie staat te wachten. Hier kletsen we nog gezellig na en dan is helaas het feestje alweer afgelopen.
   
Het partijtje kost 19,50 p.p. en duurt ongeveer 2 uur ; dit is afhankelijk van het aantal kinderen. De minimale leeftijd is 5 jaar. 

 

Het minimaal aantal kinderen voor het geven van een feestje zijn 8. 


Heeft u speciale wensen voor het partijtje? alles is bespreekbaar!

 

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Doortje op het nummer 0622098756, ook kunt u contact opnemen via de mail.

 

Mocht u dit partijtje zien zitten; reserveer dan optijd. Dit om teleurstellingen te voorkomen.  De partijtjes zijn erg populair en zijn snel volgeboekt.


Hopelijk tot snel!